ABANTU is het strategisch adviesbureau van Alma Feenstra

Alma is een ervaren adviseur op het gebied van strategie, communicatie en organisatie. Zij adviseerde ministers van VROM, SZW en OCW. Diverse organisaties hielp ze bij het bepalen van de koers. Voor Staatsbosbeheer maakte ze de communicatiestrategie rond de Oostvaardersplassen en Radio Kootwijk en voor verschillende onderwijsinstellingen ontwikkelde ze een nieuwe huisstijl en bijbehorende merkenarchitectuur. Als communicatieadviseur ontwikkelde en leidde ze bijeenkomsten van 4 tot 4.000 mensen.
Daarnaast is ze dagvoorzitter, coach en trainer. Haar trainingen over woordvoering, crisiscommunicatie, merkenbeleid en Priming, Nudging & Framing zijn hoog gewaardeerd, net als de cursus communicatie in het hart van beleid.
Eerder werkte Alma als directeur marketingcommunicatie bij een grote onderwijsinstelling en was ze directeur van de academie voor journalistiek en communicatie aan één van de beste Hogescholen van Nederland. Daarvoor werkte ze als directeur corporate communicatie en woordvoerder voor de Publieke Omroep.
Alma studeerde Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en Master Corporate Communications aan de Erasmus Universiteit waar ze een eervolle vermelding (Cees van Riel award) ontving voor haar scriptie over storytelling. In 2018 is ze in de top 5 geëindigd van Logeion’s “communicatieman/vrouw van het jaar”.